Rekrytering

Ett företags framgång beror till en mycket stor del av sin personal, och däri ligger också förmågan att rekrytera in rätt person till rätt plats.

Vi hjälper er att rekrytera rätt kompetens till ert företag. Detta genom att vi tillsammans tar fram den kompetensprofil ni behöver vid varje tillfälle. Det är komplext att mäta och definiera en persons kompetens och det är där vi har vår största styrka.

de Wall Bemanning & Rekrytering har en gedigen erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister i alla typer av befattningar. Då vi samarbetar med de ledande leverantörerna av tester och utvärderingsverktyg, kan vi erbjuda en komplett helhetslösning för nästan alla situationer inom rekrytering och bemanning.  

Vi följer Bemanningsföretagens allmänna bestämmelser för rekryteringsföretag. Vi erbjuder också några av marknadens bästa garantier.


Det bästa av allt! Du betalar ingenting förrän du har skrivit kontrakt med din nyanställde medarbetare.


Ibland är inte en hel rekryteringsprocess det bästa alternativet. Där kan vi erbjuda Second Opinion (djupintervju och tester), andra personlighets- och anlagstester och även annonserings- och urvalshjälp. Allt beroende på er situation och era behov.


Kontakta oss